QED HQ Office
Seocho-gu , Seoul, Korea  2024


Type                          Office
Floor area                465sqm
Client                        QED
Design                      RVMN
© photo                   Yongjoon Choi
















Concept ― Cube of Dialogue
We incorporate the design language of square-shaped land, cube-shaped architecture, and regularly arranged honest facades into the interior, creating a clean and straightforward layout. The two central glass cubes serve as communication spaces for QED and act as the functional and aesthetic core of the space. Around these cube boxes, we establish efficient workflows and create well-organized workspaces.
정사각형 형태의 대지와 큐브 형태의 건축, 규칙적으로 배열된 정직한 파사드 디자인 언어를 내부로 끌어들여 담백하게 전개합니다. 중앙의 두 개의 유리 큐브는 QED의 소통 공간으로서 기능적이고 심미적으로 공간의 중심 역할을 합니다. 이 큐브 박스를 중심으로 기능에 맞춘 원활한 동선과 함께 업무 공간을 구성합니다.